Afspraak?

Wilt u direct een afspraak bij ons maken? Neemt u contact op en wij kijken direct wanneer u bij ons terecht kunt.

Ook zonder afspraak?

Uiteraard kunt u bij ons ook zonder afspraak terecht. Maar een afspraak maken voorkomt wachten. Wilt u toch zonder afspraak komen?, belt u dan vooraf op en indien mogelijk plannen wij uw afspraak op een voor u zo goed mogelijk tijdstip op dezelfde dag.

Routebeschrijving

Onze salon is gevestigd in het gebouw "Bisonstaete" naast zonnecentrum SunVital en de Bibliotheek, aan het marktplein.

Parkeren

U kunt bij ons aan het marktplein parkeren, verder zijn er ruime parkeergelegenheden bij zwembad Bisonsport en de parkeergarage's van winkelcentrum Bisonspoor, dit alles gratis.

Tevredenheids garantie

Het kan voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over het eindresultaat. Schroomt u niet om dit ons te vertellen. U heeft altijd 2 weken garantie op uw behandeling, wij bespreken graag, en kosteloos de mogelijkheden om u wel tevreden onze salon te laten verlaten.

Pony en Nek Service

Het bijwerken van nekharen of knippen van een pony is kosteloos, echter doen wij dit enkel tegen sluitingstijd.

Hygiene

Naast een schone salon gebruiken wij voor iedere klant een schoon gewassen kaplaken, handdoek en een eenmalig te gebruiken wegwerpnekmes.

Loyaliteitskaart

Als u vaste klant bij ons bent, laten wij graag zien dat wij u waarderen. Zo kunt u sparen voor korting op diverse behandelingen of producten naar keuze. Dus als u ons regelmatig bezoekt, spaart u des te meer, en ontvangt u meerdere malen een korting op uw behandeling. Tevens kunt u deze loyaliteitskaart opwaarderen.

KinderknipMiddag

Om het voor zowel de ouders als kinderen leuker te maken hebben wij op de woensdamiddag kinderknipmiddag, dit van 13.00 tot 17.30. Natuurlijk mag u ook op een andere dag langs komen, maar het woensdamiddagtarief is goedkoper.

Jaarbudgetkaart

Indien u voordeliger uw haar wilt laten knippen, kan dat. Hoe?. U betaalt een aantal knipbehandelingen vooraf, en wij belonen dit vertrouwen met gratis extra knipbehandelingen. Alleen de salon zal deze kaart in aangegeven maanden aanbieden. Informeert u dit bij uw kapster.

Vacature

Heeft u intresse om werkzaam te zijn in onze salon, mailt u dan uw gegevens naar onderstaand adres, graag tot ziens.

Tevens zij wij gecertificeerd door K.O.C Nederland als erkend leerbedrijf.

Map

Van Krimpen Kappers

Bisonspoor 1206
3605 KZ   Maarssen
t: +31 346 55 07 27
e: Infokapperskantoor@gmail.com

Openingstijden

Di 09:00 - 17:30
Wo 09:00 - 17:30
Do 09:00 - 17:30
Vr 09:00 - 21:00
Za 09:00 - 16:00

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: